Finans Nyhet

Setterwalls bank- och finansteam klättrar i Chambers ranking 

Taggar i artikeln

Chambers Setterwalls
Setterwalls, MIkael MagnussonSetterwalls, MIkael Magnusson
Foto: Setterwalls
Publicerad

Setterwalls bank- och finansteam klättrar i rankingen i den senaste versionen av Chambers Global

Realtid.se

– Vårt snabbt växande team inom bank- och finans har haft ett mycket starkt år bakom sig trots rådande omvärldsfaktorer och inte minst den påverkan som Covid-19 pandemin har haft på marknaden. Det är mycket glädjande att vårt fullserviceerbjudande inom bank-och finans, vårt starka team och de uppdrag som har anförtrotts oss av våra klienter under året har uppmärksammats i marknaden. Vi har klättrat i samtliga ledande rankinginstitut under året och nu senast i Chambers, säger Mikael Magnusson, partner och sedan årsskiftet ansvarig för bank-och finansgruppen i Stockholm i en presskommentar.

Chambers and Partners är ett av de mest erkända oberoende rankinginstituten som årligen rankar de mest framstående advokaterna och advokatbyråerna i över 200 jurisdiktioner.

I december topprankade Chambers också byråns fintechteam.

Annons

– Fintech är ett ganska nytt område som vi fokuserar mycket på. Health Tech är också något som är på stark frammarsch. Vi har sett vilken enorm boom de haft under corona och vi företrädde till exempel Doktor.se i samband med deras kapitalanskaffning tidigare i år. Stora satsningar inom infrastruktur och energi tycker vi är intressanta och miljö är ett annat område där vi har extremt bra kompetens. Det sistnämnda är mycket en fråga om tillståndsfrågor och tvister. Vår stjärna där är Anders Linnerborg i Malmö, sa MP Henrik Kjellander till Realtid i september.

Annons