Pressmeddelande

Wihlborgs delårsrapport januari-september 2023 presenteras den 24 oktober- inbjudan till presentation

Publicerad

Tisdagen den 24 oktober 2023, klockan 07:30 (CEST) offentliggörs Wihlborgs delårsrapport för januari-september 2023. Wihlborgs bjuder in press, investerare och analytiker till en webbsänd telefonkonferens klockan 09:00 (CEST) samma dag.

Under den webbsända telefonkonferensen presenterar Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs, och Arvid Liepe, ekonomi- och finanschef, Wihlborgs delårsrapport för januari-september 2023. Efter presentationen kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor. Presentationen hålls på engelska.  

Datum:              24 oktober
Tid:                    Rapporten publiceras 07:30 (CEST)
                          Webbsänd telefonkonferens hålls 09:00 (CEST) 

Länk till webbsändning:
https://financialhearings.com/event/46569

För att delta via telefonkonferens görs registrering via nedan länk. Efter registreringen erhålls ett telefonnummer och konferens-ID för att logga in till konferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor.
https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=5009142

Delårsrapport och presentation kommer finnas tillgängliga på wihlborgs.se:
https://www.wihlborgs.se/sv/investor-relations/rapporter/
 

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)

För ytterligare information kontakta:
Arvid Liepe, ekonomi- och finanschef, 040-690 57 31

Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 56,6 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 4,3 Mdkr. Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Annons