Pressmeddelande

VD avgår för nya utmaningar

Publicerad

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”), meddelar idag att VD Marcus Johansson Prakt, som har lett företaget sedan 2018, kommer att avgå från sin position för att utforska nya utmaningar utanför Bolaget. Marcus Johansson Prakt kommer att kvarstå som VD tills dess att en ny VD utsetts, dock längts till utgången av uppsägningstiden som löper under sex månader. Styrelsen kommer omgående att initiera en process för att utse en ny VD.

”Vi vill tacka Marcus för hans tid i Quartiers. Marcus har under sina fem år som VD och tidigare två år som CFO bidragit mycket positivt till verksamhetens utveckling. Bolaget står idag på en stark stabil grund. När Marcus om sex månader avslutar sin anställning önskar vi honom stort lycka till i sin fortsatta karriär”, kommenterar Quartiers ordförande Jörgen Cederholm i en kommentar.

 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:

Quartiers Properties

Jörgen Cederholm, Ordförande
E-post: jorgen.cederholm@quartiersproperties.se
Telefon: 070-290 19 00
Hemsida: www.quartiersproperties.com

Kort om Bolaget
Quartiers Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag i toppskiktet avseende design och kvalitet med verksamhet på den spanska solkusten. Bolaget grundades 2014 och har sedan dess byggt upp en fastighetsportfölj av både förvaltningsfastigheter och projektfastigheter. Bolaget utvecklar och säljer fastigheter.

Quartiers Properties äger och driver Boho Club som är en boutiqueresort på Golden Mile i Marbella med restaurang och 40 hotellrum. Projektet är prisbelönt för sin design och arkitektur och både hotellet och restaurangen har sedan lanseringen 2019 etablerat sig som en ledande aktör i Marbella. Besök Boho Clubs hemsida www.bohoclub.com för att boka hotellrum eller ett bord i restaurangen. Restaurangen är öppen varje dag och serverar frukost, lunch och middag.

Hacienda Collection är ett lägenhetsprojekt i Benahavis, strax utanför Marbella där Quartiers Properties säljer lägenheter som är redo för omedelbar inflyttning. Lägenheterna ligger i ett gated bostadsområde med utsikt över medelhavet. Bostäderna erbjuder en öppen och rymlig planlösning med stora fönster, kök av hög standard, separat tvättstuga med två till tre sovrum. De generösa terrasserna erbjuder gott om utrymme för att umgås med familj och vänner. Vänligen besök hemsidan för mer information och för att boka en visning, på plats eller digitalt: www.haciendacollection.es.

Mangold är Bolagets Certified Adviser. Mangold nås på telefonnummer 08-503 015 50 eller e-post ca@mangold.se.

Annons