Pressmeddelande

Två nya bränslecellsforskare till myFC

Publicerad

myFC utökar sin teknikavdelning och anställer två doktorerade bränslecellsforskare, Katrin Kortsdottir och Lan Hu. De anställs båda som fuel cell development engineers, och kommer huvudsakligen att arbeta med utvecklingen av myFC:s nya LAMINA™ Thin film, världens tunnaste bränslecell.

       
Katrin Kortsdottir och Lan Hu, nya bränslecellsforskare på myFC. Foto: myFC

 Katrin Kortsdottir har doktorerat i kemi och har en civilingenjörsexamen i kemiteknik. Hon kommer närmast från en roll som Postdoc på KTH. Lan Hu har även hon doktorerat i kemi och har en civilingenjörsexamen i kemiteknik, och arbetade senast som forskare på KTH.

”Katrin Kortsdottir och Lan Hu har kompetens som är internationellt efterfrågad. Det är en fjäder i hatten för oss att de valt myFC. Jag är oerhört glad över att ha dem på plats på centrala roller i vår fortsatta teknikutveckling, säger Björn Westerholm, VD för myFC.

Vid frågor, vänligen kontakta:
myFC Press Office
E-mail: press@myfc.se
Telefon: +46 (0) 738 09 33 83

Denna information är sådan information som myFC är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 18 januari 2017 kl. 13:15 CET.  

Annons