Pressmeddelande

Svenska Handelsfastigheter välkomnar Dollarstore till Strömpilen i Umeå

Publicerad
Uppdaterad

Svenska Handelsfastigheter har glädjen att meddela att ett nytt hyresavtal om knappt 2 600 kvm har tecknats med Dollarstore vid Strömpilen Umeå. Med en hyrestid på tolv år förväntas denna etablering bli ett långsiktigt och lönsamt samarbete för bägge parter.

Dollarstore kommer att ta plats vid ett redan pulserande handelsområde där besökare kan hitta ICA Maxi, Lager 157, Nordic Wellness, Blomsterlandet, ArkenZoo, Dogman, Cervera, HiFi Klubben och många fler. Den strategiska placeringen förstärker områdets status som regionens viktiga shoppingdestination och skapar synergier med de befintliga butikerna.

”Vi är mycket nöjda med butiksläget och hoppas kunna bidra till att vi tillsammans gör Strömpilen än mer attraktivt. Vi har en stark tro på Umeå som etableringsort och ser fram emot att välkomna ännu fler kunder till oss”, säger Fredrik Holmström, etableringschef vid Dollarstore.

Invigningen är preliminärt satt till 1 december 2024. Denna nya satsning, som avser Elgigantens tidigare lokaler, berikar inte bara det lokala näringslivet utan även områdets breda utbud och förstärker dess attraktionskraft som ett förstklassigt shopping- och fritidsområde.

”Vi är övertygade om att den nya verksamheten kommer att bidra till att ytterligare stärka och diversifiera handelserbjudandet i området. Det är en perfekt match som kompletterar de redan etablerade aktörerna och tillsammans kommer vi att fortsätta erbjuda ett attraktivt shoppingområde för alla i Umeå och dess närområde”, säger Thomas Holm, VD för Svenska Handelsfastigheter.

CBRE har agerat rådgivare till Svenska Handelsfastigheter vid denna uthyrning.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Thomas Holm, vd, Svenska Handelsfastigheter
thomas.holm@handelsfastigheter.se
070 – 943 68 00

Om Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter är en fastighetsägare som i samverkan med detaljhandeln utvecklar attraktiva handelsplatser. Företagets ägare och finansiering är långsiktig vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Bolagets största ägare är Kåpan Pensioner, Fjärde AP-fonden samt Länsförsäkringar Liv. Läs mer på www.handelsfastigheter.se

Annons