Pressmeddelande

Svenska Handelsfastigheter hyr ut till Dormy i Kungens kurva

Publicerad

Pressmeddelande
Stockholm den 8 november 2023

Svenska Handelsfastigheter är stolta över att meddela den senaste uthyrningen till Dormy Golf och Fashion. Dormy har ingått ett sjuårigt hyresavtal för en 2500 kvadratmeter stor lokal i Kungens Kurva.

Svenska Handelsfastigheter äger sammanlagt fyra fastigheter i Kungens Kurva med bland andra Lager 157, Stadium Outlet, Stockholms Stadsmission och Jysk som hyresgäster.

Vi är mycket glada över att välkomna vår nya hyresgäst Dormy. Genom detta spännande tillskott utökar vi vårt varierande utbud av butiker och förstärker vår position som en attraktiv destination för shopping”, säger Thomas Holm, VD och grundare av Svenska Handelsfastigheter.

”Vi ser fram emot att flytta till en fristående lokal och skapa en långsiktig lösning för att fortsätta bygga vidare på vårt förtroende hos gamla och nya kunder i Kungens kurva. I och med detta avtal gör vi på Dormy en nystart i området, där vi inreder varuhuset enligt samma koncept som övriga Dormyvaruhus i Sverige och ser med tillförsikt fram mot våra nya lokaler”, säger Anders Wall, VD på Dormy Golf.

Dormy Golf är en välkänd aktör inom golf- och sportkläder som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för golfentusiaster. Detta nya varuhus, som väntas öppna i början av 2024, kommer att ersätta deras nuvarande varuhus i Kungens Kurva.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Thomas Holm, vd, Svenska Handelsfastigheter
thomas.holm@handelsfastigheter.se   
070 – 943 68 00

Om Svenska Handelsfastigheter
Svenska Handelsfastigheter är en fastighetsägare som i samverkan med detaljhandeln utvecklar attraktiva handelsplatser. Företagets ägare och finansiering är långsiktig vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Till bolagets största ägare hör Kåpan Pensioner, Fjärde AP-fonden samt Länsförsäkringar Liv. Läs mer på www.handelsfastigheter.se

Annons