Pressmeddelande

Som första SaaS-bolag i världen inom lokal marknadsföring erhåller PinMeTo ISO 27001-certifiering och investerar för tillväxt

Publicerad

Malmöbaserade PinMeTo har nått en betydande milstolpe genom att bli det första i världen inom lokal marknadsföring och sökteknik som erhållit ISO/IEC 27001:2022-certifiering. En av de mest prestigefyllda certifieringarna inom informationssäkerhet.

ISO 27001 innebär att PinMeTo har implementerat och upprätthåller en omfattande informationssäkerhet samt har vidtagit adekvata säkerhetsåtgärder för att skydda och hantera data på högsta nivå.

För PinMeTo innebär denna certifiering en bekräftelse på deras engagemang för att säkerställa att data hanteras på ett säkert sätt. Det är en signal till kunder att  företaget har uppfyllt stränga krav för att skydda information och data. Detta ökar inte bara förtroendet för PinMeTo som leverantör utan ger också fördelar såsom ökad transparens och konkurrensfördelar.

 

PinMeTo har vuxit kraftigt organiskt de senaste åren och har nu 100 anställda spridda på 6 kontor i 5 länder, där man jobbar tillsammans med större kedjeföretag med många fysiska platser.

 

Henrik Schmidt, VD för PinMeTo, “I en tid då det digitala landskapet ständigt förändras och hoten mot datasäkerheten blir allt mer komplexa är ISO 27001-certifieringen särskilt viktig. Den ger en trygghet att data hanteras med högsta säkerhetsstandarder för såväl oss som företag och våra kunder”

PinMeTo, har blivit ledande i sin bransch inom lokal marknadsföring och sökteknik.

 

Med stora globala kedjeföretag såsom Hertz, Starbucks, 7-Eleven stärker  i ISO 27001 PinMeTo´s position som en pålitlig partner som värderar säkerheten och skyddet av sin och sina kunders data.

 

Om PinMeTo

PinMeTo är ett mjukvarubolag som hjälper stora företag att öka intäkterna och driva försäljning genom sökbarhet på söktjänster och sociala medier. Några av kunderna är t.ex företag som Asics, Preem, 7-Eleven och Hertz. PinMeTo har växt snabbt de senaste åren och har tagit en position som ett av världens ledande mjukvaruföretag inom platsmarknadsföring och Local SEO.

 

För ytterligare information, möjligheter till intervjuer eller resurser, vänligen kontakta:

 

Daniel Melkersson, Grundare

+46 73 – 960 61 40 daniel@pinmeto.com

 

Henrik Schmidt, VD

+46 73 – 820 55 33 henrik.schmidt@pinmeto.com

 

Mer information finns tillgänglig på : www.pinmeto.com.
 

Annons