Pressmeddelande

Skierfe fortsätter sin resa med två nya delägare

Publicerad

Skierfe Advokatfirma fortsätter att växa och förstärker sin verksamhet med två nya partners.

Christian Johard är specialiserad inom fastighetstransaktioner och kommersiell hyresrätt. Med lång erfarenhet från flera större byråer har han varit involverad i alla typer av fastighetstransaktioner, utvecklingsprojekt, joint ventures och komplexa hyresarrangemang. Christian kommer senast från rollen som partner på Advokatfirman Cederquist där han arbetade i byråns fastighetstransaktionsgrupp.

          Jag har länge haft en ambition att driva en byrå med renodlad fokus på fastigheter, och Skierfe känns som en perfekt match. Jag har sneglat på byrån sedan starten 2015, och efter att ha mött dem på motsidan i ett flertal projekt har jag stor respekt för den kompetens som de byggt upp genom åren. Jag är mycket glad att få möjligheten att arbeta ihop med Skierfe, inte minst eftersom det är en mycket trevlig byrå med enorm sammanhållning och teamkänsla, säger Christian.

Ny delägare på Skierfe blir också Andreas Bülow. Andreas har varit på Skierfe sedan hösten 2017 och arbetar primärt med fastighetsutveckling, transaktioner och finansiering samt har det övergripande ansvaret för Skierfes entreprenadrättsliga rådgivning.

          Efter att ha haft möjligheten att vara en del av Skierfes resa från en relativt nystartad byrå till där vi är i dag, ser jag med spänning framemot att ta mig an en ny roll i vår organisation. Vi är en stark grupp och jag ser framemot att arbeta tillsammans med kollegor och kunder för att utveckla våra tjänster och vårt erbjudande till fastighetsbranschen, säger Andreas.

          Vi är mycket glada över att välkomna Christian och Andreas som delägare och vi är övertygade om att de kommer att bidra till att förstärka våra klienters samt byråns fortsatta utveckling, säger Sanja Sjögren, Managing partner på Skierfe. 
 

Andreas Bülow tillträdde sin nya roll från och med den 1 januari 2023 och Christian Johard anslöt till Skierfe den 1 mars 2023.
 

Om Skierfe Advokatfirma
Skierfe Advokatfirma KB är en oberoende advokatbyrå med tydligt fokus mot fastighetsbranschen och hotellrelaterad juridik. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av transaktioner och projekt avseende fastigheter eller fastighetsägande bolag samt vid löpande förvaltning.

Vår vision är att vara ledande i Sverige inom de områden vi är verksamma. För att nå dit arbetar vi nära våra klienter med stort fokus på deras verksamheter och branscher.

Annons