Pressmeddelande

SEB Venture Capital har avyttrat sitt innehav i OssDsign

Publicerad

Uppsala, 30 november 2023. OssDsign AB (publ) meddelar idag att SEB Venture Capital har sålt hela sitt innehav om cirka 7,44 miljoner aktier, motsvarande cirka 7,6 % av aktierna, i OssDsign.

"SEB Venture Capital har varit en betydande aktieägare under OssDsigns utveckling, alltsedan tiden som ett svenskt start up-bolag baserat på ett patientspecifikt kranialimplantat till den nuvarande positionen som ett internationellt ortobiologiföretag med snabbt ökande intäkter. Det är glädjande att vi ser ett fortsatt stort intresse från svenska och internationella institutionella investerare att ta del av det värdeskapande som vi förväntar oss när OssDsign nu går in i en ny era", kommenterar Morten Henneveld, vd för OssDsign.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Morten Henneveld, VD, OssDsign AB

Tel: +46 73 382 43 90, email: morten.henneveld@ossdsign.com

 

Certified Adviser

Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ)

 

Om OssDsign

OssDsign är en utvecklare och global leverantör av nästa generations benersättningsprodukter. Baserat på banbrytande materialvetenskap utvecklar och marknadsför företaget produkter som stöder kroppens egen läkningsförmåga och därmed förbättrar det kliniska resultatet inom ett brett spektrum av ortopediska områden med stora medicinska behov. Med en produktportfölj som består av patientspecifika implantat för kranieoperationer och en standardiserad syntetisk bengraft för ryggradskirurgi ger OssDsign patienterna det liv de förtjänar tillbaka. Företaget har en stark kommersiell närvaro i USA, Europa och utvalda asiatiska länder. OssDsigns aktie handlas på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm.

 

 

 

Annons