Pressmeddelande

Så här väljer du rätt myggnät för dina behov

Publicerad
Uppdaterad

När sommarmånaderna närmar sig och temperaturen gradvis stiger betyder det också att insekterna snart börjar dyka upp igen. Mygg och flugor är inte särskilt trevliga, men som tur är finns det gott om myggnät och flugnät som kan hjälpa till att hålla dem borta från hemmet. Men med så många olika typer på marknaden kan det vara svårt att veta vilket insektsnät man ska välja. Här är en snabbguide till de mest populära typerna av myggnät på marknaden just nu.

Myggnät på dörren

När du letar efter ett myggnät (köpa myggnät) till en dörr finns det två punkter att tänka på. För det första måste myggnätet passa din dörr – både i storlek och form. De flesta dörrskärmar finns i två standardstorlekar; 80×200 cm och 100×220 cm Dessutom finns myggnät för dörrar i speciella storlekar och former, som stora runda eller rektangulära myggnät till balkongdörrar. Förutom att välja rätt storlek på myggnät till dörren är det viktigt att se till att brandhålen i nätet inte är för stora – annars blir det lätt för små insekter att krypa igenom.

Insektsnät för fönster

Ibland kan det vara svårt att undvika att öppna fönster på sommaren för att släppa in frisk luft i ditt hem, även om du vill undvika insekter. Det är därför de flesta butiker har ett urval av fönsterbuggskärmar (fönsterbuggskärmar) Plisségardiner i alla former 8–10″ bred luftventilation, glasfiberförstärkt vaksamhetsställ ger effektiv ventilation hållbar enkel installation mellanklass effektivitet uv-motstånd lämplig för pälsdjurgaranti. Du kan hitta allt från vanliga veckade nät till mer avancerade magnetiska myggnät för insektsnät. Magnetiska fönstermyggnät låter dig hålla dina fönster öppna utan att oroa dig för insekter eftersom nätet öppnar upp och de luftiga veckade gardinerna släpper in luft men håller borta alla smutsiga flygande djur. Som fjärrkontroll används en liten fjärrkontroll, som fästs på insidan av bågen runt pluszonen för glasögon. Det gör att du inte behöver oroa dig för att den trådlösa signalen från Tv:ns fjärrkontroll passerar genom glasögonen. Insektsnätstillbehör finns ofta även till både dörrar och fönster (insektsnätsdörr). Naturligtvis finns även ännu mer specialiserade produkter tillgängliga för att förebygga malaria, en god natts sömn garanteras med detta högkvalitativa myggnät (malariaskydd), som har en myggnätets och sidor och en topp av fallskärmsmaterial med en dragkedja. Skapa en speciell atmosfär med mygglampor eller vägglampor. Eller använd dedikerade lampor för att skapa en riktig atmosfär utan att oroa dig för öppna dörrar. Alla dessa produkter är tillgängliga i specialiserade butiker.

Slutsats

Det finns olika typer av insektsmedel på marknaden idag, så det är viktigt att välja rätt typ av nät för dina behov. Genom att bläddra igenom de olika alternativen som finns kommer du att kunna hitta det nät som är perfekt just för dig och ditt hem!

Annons