Pressmeddelande

Quartiers inleder tillväxtorienterat samarbete med Catella Corporate Finance

Publicerad

Quartiers Properties AB (publ) (”Quartiers” eller ”Bolaget”) listat på Nasdaq First North har ingått samarbete med Catella Corporate Finance (Catella) för att expandera Boho Club i Europa. Första uppgiften i samarbetet består av att refinansiera bolagets lånestruktur, samt upphandling av finansiering av Boho Club Marbellas expansion enligt kommande detaljplan. Därutöver så kommer Catella bistå med att identifiera och finansiera nya hotellprojekt med syfte att etablera en strategi för europeisk expansion av fastighetsportföljen och varumärket Boho Club.

Quartiers besitter expertis inom utveckling och drift av hotellfastigheter där framgångarna med Boho Club Marbella och de potentiellt nya byggrätter som finns i portföljen attraherat stort intresse från såväl rådgivare som investerare. Catella har redan en europeisk plattform med fokus på att vara länken mellan fastighetsbranchen och kapitalmarknaden, vilket matchar väl med vår kompetens och de tillväxtmål vi har. Valet på Catella som partner i denna satsning härrör såväl till personkemi som Catellas organisation, erfarenhet, och gedigna kunskap inom hotellsektorn, kommenterar Quartiers VD Andreas Bonnier.

Samarbetet inleds med en gemensam satsning på att refinansiera Bolagets lånestruktur och med det lägga grunden för vidare expansion. Bolaget ingår samarbetet som en del i den redan påbörjade processen att skapa en expansiv struktur som kapitaliserar på Bolagets kombinerade expertis inom såväl hotellutveckling som drift, samt möjliggör tillväxt genom kapitalresning i lokala strukturer och joint ventures, med syfte att bredda investerarbasen och främst resa kapital lokalt i de länder som Bolaget expanderar till.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:

Quartiers Properties

Andreas Bonnier, VD
E-post: andreas.bonnier@quartiersproperties.se
Telefon: +46 73 – 336 65 77
Hemsida: www.quartiersproperties.com

Kort om Bolaget
Quartiers Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag i toppskiktet avseende design och kvalitet med verksamhet på den spanska solkusten. Bolaget grundades 2014.

Quartiers Properties äger och driver Boho Club som är en boutiqueresort på Golden Mile i Marbella med restaurang och 40 hotellrum. Projektet är prisbelönt för sin design och arkitektur och både hotellet och restaurangen har sedan lanseringen 2019 etablerat sig som en ledande aktör i Marbella. Besök Boho Clubs hemsida www.bohoclub.com för att boka hotellrum eller ett bord i restaurangen. Restaurangen är öppen varje dag och serverar frukost, lunch och middag.

Mangold är Bolagets Certified Adviser. Mangold nås på telefonnummer 08-503 015 50 eller e-post ca@mangold.se.

Annons