Pressmeddelande

Nicotinos.com väljer Footway+

Publicerad

Footway Group välkomnar Nicotinos.com till Footway+. Nicotinos har anslutit sig till plattformen för att dra nytta av bolagets paketerade e-handelstjänst som ger tillgång till lagerhållning, frakt, kundsupport mm på 24 marknader.

Nicotinos är ett svenskt e-handelsföretag specialiserat på försäljning av nikotinpåsar och vapes på den europeiska marknaden. Produkterna är helt tobaksfria och ett alternativ till traditionell snus och rökning.

Footway+ är en enkel lösning som integrerar lagerhållning, frakt och kundsupport och ger en sömlös upplevelse för både Nicotinos och deras kunder. Genom Footway+  kan e-handlaren fokusera mer på sin kärnverksamhet och produktutveckling, medan Footway Group hanterar logistiken och kundinteraktionerna.

För mer information om Nicotinos https://www.nicotinos.com

För mer information om Footway+, besök Footway Groups hemsida på https://www.footwayplus.com/services
 

För ytterligare information:

Ludvig Holmér, CIO
Email: ludvig.holmer@footway.com
Mobil: 072-860 29 60

Daniel Mühlbach, VD
Email: daniel.muhlbach@footway.com
Mobil: 073-533 65 45

Om Footway Group
Verksamheten bedrivs genom butikerna sportamore.com, thesolestory.com, heppo.com, caliroots.com, belapadel.com, racketnow.com, brandosa.com, runforest.com, footway.com, grandshoes.com, netlens.com och stayhard.com. Footway Group äger plattformen där samtliga 12 butiker delar på en gemensam infrastruktur. Syftet är att nyttja stordriftsfördelar i lager, kundsupport, logistik mm för att låta små och medelstora butiker konkurrera på en internationell marknad med stora aktörer. Plattformen servar idag 24 marknader. Footway Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn FOOT B och FOOT PREF. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ) och nås på 073-856 42 65 eller via email certifiedadviser@carnegie.se. Mer information om bolaget finns på footway.com/investors

Annons