Pressmeddelande

Kiliaro når 29 miljoner användare med Vodafone

Publicerad

Vodafone, en global ledare inom telekommunikation med 29 miljoner användare på den turkiska marknaden, inleder nu ett strategiskt partnerskap med Kiliaro och Sosyopix. 

Samarbetet innebär att Vodafone kommer att marknadsföra Kiliaro och Sosyopix via sina försäljnings- och marknadskanaler.

Samarbetet med Vodafone är en konsekvens av förvärvet av Sosyopix. Det finns en stark synergi mellan användarbasen hos telekommunikationsjätten och Kiliaro+Sosyopix B2C-modell. Detta markerar det första samarbetsprojektet som Sosyopix och Kiliaro kommer att genomföra tillsammans.

Detta samarbete stärker inte bara Kiliaros lista över partners, utan sätter tjänsten i direkt koppling till en global telekommunikationsjätte som Vodafone. VD Elie Komo uttrycker stor förväntan inför detta partnerskap, som ses som ännu en stark aktör i Kiliaros B2B-satsning. Vi tror att detta partnerskap har stor potential att leverera mervärde för vår nya satsning (Kiliaro by Sosyopix) och kommer att mynna ut till flertalet andra samarbeten, säger Elie.
 

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: Elie@Kiliaro.com
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro startades 2015 och är ett svenskt tech-bolag som tillhandahåller en social bildgalleri-app med tillhörande molnlagringstjänst. Tjänsten gör det möjligt att automatiskt spara och dela dina livsminnen, samt möjliggör social integration kring innehållet. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Annons