Pressmeddelande

Kiliaro genomför förvärv och får ett positivt kassaflöde samt 2 miljoner kunder

Publicerad

Kiliaro har fullföljt förvärvet av Sosyopix.

Kiliaro, en privat social medieplattform som är dedikerad till att främja meningsfulla kontakter, har slutfört förvärvet av Sosyopix, Turkiets ledande digitala fototryckeri. Alla avtal har undertecknats och den första betalningen har genomförts, vilket gör Kiliaro till den officiella hundraprocentiga ägaren av Sosyopix.

Förvärvet representerar en betydande milstolpe i Kiliaros strategiska vision om att bli en omfattande superapp där användarna kan hantera alla sina fotorelaterade behov. Kiliaro strävar efter att erbjuda en heltäckande lösning för användarna, från lagring, organisation och redigering till delning och print.

Elie Komo, VD på Kiliaro, säger: "Vi är glada över att ha lyckats genomföra förvärvet av Turkiets största digitala online-tryckeri. Sosyopix är en perfekt anpassning till våra strategiska mål och ger oss många möjligheter på både den turkiska och internationella marknaden. Vi ser fram emot att börja arbeta med våra nya kollegor."

Under den pågående förvärvsprocessen har de båda bolagen påbörjat arbetet med att sätta en projektplan för att genomföra de synergier som man tillsammans identifierat. Ett arbete som kommer ske löpande under året och där bolaget hoppas presentera nya funktioner och nyheter löpande till marknaden. 
 

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: Elie@Kiliaro.com
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro startades 2015 och är ett svenskt tech-bolag som tillhandahåller en social bildgalleri-app med tillhörande molnlagringstjänst. Tjänsten gör det möjligt att automatiskt spara och dela dina livsminnen, samt möjliggör social integration kring innehållet. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Annons