Pressmeddelande

Kiliaro förvärvar printbolag med 2 miljon kunder

Publicerad
Uppdaterad

Svenska foto-appen Kiliaro har förvärvat Sosyiopix, vilket är den största aktören inom online fotoprint i Turkiet, till 100% av företagets aktier.

Sosyiopix har ständigt ökat sin årliga omsättning som nu uppgår till ca 30 miljoner kr med en bas på ca 2 miljoner unika kunder. 

Genom detta förvärv har Kiliaro fått en stark lokal partner i Turkiet, vilket kommer att förenkla företagets marknadstillträde i landet. Dessutom kommer marknadskampanjer att kunna samköras och diverse kostnader effektiviseras.

Genom att Sosyiopix nu ingår i portföljen har Kiliaro utökat sitt produktutbud med online print, vilket är ett steg mot företagets vision om att bli det kompletta hemmet för dina minnen.

Detta förvärv är en milstolpe i företagets förvärvsstrategi, som syftar till att bli en superapp där användarna kan hantera alla sina bildbehov, från lagring och organisering till redigering och delning. Fler förvärv av fotorelaterade bolag som kan integreras i Kiliaro är planerade under 2023.
 

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: Elie@Kiliaro.com
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro startades 2015 och är ett svenskt tech-bolag som tillhandahåller en social bildgalleri-app med tillhörande molnlagringstjänst. Tjänsten gör det möjligt att automatiskt spara och dela dina livsminnen, samt möjliggör social integration kring innehållet. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Annons