Pressmeddelande

Frida Rydin – tillträder som Group COO på Svalner Atlas Group

Publicerad

Svalner Atlas Group med verksamheter i Sverige, Finland och Nederländerna har rekryterat Frida Rydin till rollen som Group Chief Operating Officer.

Bildtext: Frida Rydin

Frida Rydin kommer senast från posten som vice VD på Advokatfirman Delphi. Frida är utbildad jurist och har även tidigare erfarenhet från både fastighets- och fondbranschen.

– Att få vara med och utveckla och forma bolagets framtid under denna spännande tillväxtresa är något jag ser mycket fram emot. Det känns otroligt roligt och spännande att bli en del av Svalner Atlas Group, säger Frida Rydin.

Frida tillträdde sin tjänst som Group COO på Svalner Atlas Group den 21 maj och kommer fokusera på bolagets utveckling och integration mellan länderna.

– Vi är oerhört glada över att ha Frida ombord, säger Viktor Sandberg, vd för Svalner Atlas Group. Vi befinner oss i ett mycket intensivt skede där tre byråer med olika kulturer gått samman och nu ska enas för att bli en marknadsledande rådgivningsgrupp i premiumsegmentet i Norden och Benelux. Jag är övertygad om att Frida kommer vara en framgångsfaktor i detta arbete, fortsätter han.

Svalner Atlas Group erbjuder kvalitativ skatterådgivning, finansiell transaktionsrådgivning och relaterade rådgivningstjänster i Norden och Benelux.

För mer information kontakta:

Frida Rydin, COO, Svalner Atlas Group
Mobil: +46 70 455 22 67
E-post:  frida.rydin@svalner.se

Viktor Sandberg, CEO Svalner Atlas Group
Mobil: +46 70 441 80 36
E-post: viktor.sandberg@svalner.se

Om Svalner Atlas Group:
Svalner Atlas Group grundades 2024 och består i dagsläget av byråerna Svalner Skatt & Transaktion i Sverige, Atlas Tax Lawyers i Nederländerna och Alder i Finland. Tillsammans utgörs organisationen av över 260 medarbetare med specialistkompetenser inom alla skattediscipliner, finansiell transaktionsrådgivning, värdering, redovisning och legala relaterade rådgivningstjänster. Bland klienterna återfinns både multinationella koncerner och private equity fonder, ägarledda bolag och privatpersoner. Den totala omsättningen är ca 60 miljoner Euro och Svalner Atlas Group har kontor i Stockholm, Amsterdam, Helsingfors, Göteborg och Åbo.

Annons