Pressmeddelande

Footway Group når 30 kunder på Footway+

Publicerad

Footway Group är glada att meddela att Footway+, vår Operation-as-a-Service som erbjuder lagring, logistik och kundsupport för 24 marknader och 18 språk, nu har totalt 30 st (varav 12 st interna) kunder. På mindre än en månad har ytterligare 5 st kunder anslutit sig till tjänsten. Tjänsten väntas inte ha materiell finansiell påverkan 2024.

I en tid där e-handeln växer sig allt starkare, är Footway+ stolta över att presentera en integrerad lösning som förenklar och förbättrar driften av e-handelsbutiker. Genom att ansluta din butik till Footway+ får du tillgång till en omfattande paketlösning som omfattar lagring, logistik och kundsupport. Anslutning sker via API eller färdig integration mot etablerade e-handelsplattformar. Dessa tjänster är tillgängliga på 24 marknader och på 18 olika språk, vilket kan bredda butikens räckvidd.

Beräkna ditt pris med vår priskalkylator 
För att göra det ännu enklare att förstå hur Footway+ kan passa in i din verksamhet, har vi nu lanserat en priskalkylator. Med denna kan du på 5 minuter enkelt få en uppskattning av kostnaden för att använda Footway+, baserat på dina specifika behov.

Footway+ är här för att hjälpa din e-handelsbutik att växa och nå ut till kunder på 24 marknader. Genom att erbjuda enkel integration och transparenta priser, är vi din partner i den digitala handelns framtid. Besök vår hemsida för mer information och för att använda vår priskalkylator (https://www.footwayplus.com/calculator).

“Genom att tillhandahålla priskalkylatorn vill vi underlätta för e-handlare att självständigt jämföra Footway+ med sin nuvarande lösning och förstå fördelarna. Med Footway+ erbjuder vi en helhetslösning för e-handel som omfattar allt från lagerhållning och logistik till kundsupport. På mindre än en månad har vi fått ytterligare 5 st kunder och plattformen har därmed totalt 30 st kunder. Det ser vi som ett bevis på att vår tjänst fyller en viktig funktion på marknaden”, säger CIO Ludvig Holmér.

För ytterligare information:

Ludvig Holmér, CIO
Email: ludvig.holmer@footway.com
Mobil: 072-860 29 60

Susanne Cederström
Email: ir@footway.com
Mobil: 073-526 60 98

Om Footway Group
Verksamheten bedrivs genom butikerna sportamore.com, thesolestory.com, heppo.com, caliroots.com, belapadel.com, racketnow.com, brandosa.com, runforest.com, footway.com, grandshoes.com, netlens.com och stayhard.com. Footway Group äger plattformen där samtliga 12 butiker delar på en gemensam infrastruktur. Syftet är att nyttja stordriftsfördelar i lager, kundsupport, logistik mm för att låta små och medelstora butiker konkurrera på en internationell marknad med stora aktörer. Plattformen servar idag 24 marknader. Footway Groups aktier är listade på Nasdaq First North Growth Market med kortnamn FOOT B och FOOT PREF. Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB (publ) och nås på 073-856 42 65 eller via email certifiedadviser@carnegie.se. Mer information om bolaget finns på footwayplus.com/investors

Annons