Sponsrat Sponsrat

BYGG.se lanserar ett smartare sätt att hitta rätt hus bland Sveriges alla hustillverkare

En ny söktjänst från BYGG.se gör det lättare att hitta rätt bland tusentals husmodeller vid planer på att bygga nytt. Söktjänsten innebär ett snabbare sätt för beställare att finna rätt hustillverkare och erbjuder även byggföretag och tillverkare möjligheter att indexera sina produkter och tjänster.

Uppdaterad 2020-05-26
Publicerad 2020-05-26

BYGG.se satsar på att bli den främsta söktjänsten för den som söker byggföretag, hustillverkare eller tillverkare av inredning till bland annat kök och badrum. Efter ett ägarbyte och omstrukturering lanserades den första versionen av nya BYGG.se i slutet av april i år, med flera intressanta uppdateringar som väntar runt hörnet.

Redan idag finns möjligheten att söka bland över 2700 husmodeller, som villor, garage och fritidshus, där besökaren med hjälp av smarta sökfilter kan sortera fram ett hus av passande storlek, stil, planlösning och funktion. Sen de nya reglerna för attefallshus trädde i kraft har dessa ökat kraftigt i popularitet och har därför inkluderats som en egen kategori i tjänsten.

- Vi kommer under 2020 utveckla våra söktjänster för att köpare, tillverkare och leverantörer på ett enklare och snabbare sätt ska kunna finna varandra. Vi har intentionen att bli den mest värdefulla jämförelsetjänsten inom bygg och inredning, med en inriktning mot kunder som önskar en tekniskt smart lösning för att snabbare komma i kontakt med passande företag, säger Anders Lindsborg, grundare och VD.

- Tanken är att skapa en portal där vi samlar allt man kan behöva både som erfaren i branschen och total nybörjare, då att anta ett projekt som att bygga nytt hus annars lätt kan kännas övermäktigt och tidskrävande. Vi vill göra det enklare för alla att bygga om och bygga nytt.

Förutom att vara en söktjänst för hus och hustillverkare listar BYGG.se även byggföretag och leverantörer av inredning och byggvaror i hela landet, samlar tips och skapar guider för att underlätta byggprocesser samt inköp av byggsatser och nyckelfärdiga konstruktioner.

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Lindsborg, grundare och VD, tel 073 438 18 16, anders@bygg.se

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in