Annons

Annons

Per_Mossberg.jpg

Per Mossberg har tidigare bland annat varit kommunikationsdirektör på Postnord, Telia och Trygg-Hansa SPP.

Per Mossberg går till Diplomat

Per Mossberg ansluter till Diplomatgruppen som senior advisor. Han kommer senast från jobbet som kommunikationsdirektör på Postnord och är ordförande i Sveriges Kommunikatörer.

– Per Mossberg är en av Sveriges mest erfarna kommunikationsdirektörer med över 35 år i tunga befattningar. Med bakgrund från flera olika sektorer i näringslivet, från såväl börsnoterade som statliga företag och intresseorganisationer, som kommunikationskonsult och politiker har han en bred och djupgående erfarenhet av komplex kommunikationsverksamhet, säger Oscar Hyléen, group CEO & partner på Diplomatgruppen.

Per Mossberg kommer närmast från uppgiften som kommunikationsdirektör för Postnord och dessförinnan svenska Posten. Han har tidigare varit kommunikationsdirektör för Telia, Trygg-Hansa SPP, Nobel Industrier och Bofors.

Han har också varit vd för Näringslivets EU-Fakta och Näringslivets Ekonomifakta samt partner på pr-byrån JKL.

Annons

Annons

– Jag känner väl och har i olika sammanhang arbetat tillsammans med grundare och ledning på Diplomatgruppen och fått ett mycket stort förtroende för deras kompetens, kreativitet och leveransförmåga. Diplomatgruppen har arbetat mycket medvetet med att utveckla ett starkt kunderbjudande inom hela kommunikationsområdet och har en imponerande kundlista, säger Per Mossberg.

Mossberg tillträder rollen som senior advisor den 3 september och kommer främst arbeta med uppdrag inom företags- och samhällskommunikation.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons