Annons

Annons

Diplomat Communications

Diplomat Communications rekryterar Jacob Bolin, fram till nyligen chef för samhällskontakter på Com Hem. Han förstärker byråns erbjudande inom Public Affairs genom sin breda kunskap inom telekom och digitalisering.

Per Mossberg ansluter till Diplomatgruppen som senior advisor. Han kommer senast från jobbet som kommunikationsdirektör på Postnord och är ordförande i Sveriges Kommunikatörer.

Diplomatgruppen, som består Diplomat Communications, Youme Agency, Repeat Studio och Tale, utvecklas starkt. Nettoomsättningen ökade med 22 procent till 90 miljoner kronor under 2017.

Björn Sundin, tidigare socialdemokratiskt kommunalråd i Örebro, börjar som senior rådgivare inom Public Affairs på kommunikationsbyrån.

"Den som har förmågan att stödja en kund i olika faser med olika behov av kommunikation har också de bästa förutsättningarna att skapa långa och fruktsamma relationer över tid". Det säger Oscar Hyléen, Group CEO & Partner, på Diplomat Communications, till Realtid. 

“Branschen har utvecklats från en rätt misstänkliggjord och okänd verksamhet till en kvalificerad tjänstebransch som för de framgångsrika aktörerna handlar om att vara en långsiktig partner till sina kunder med ett breddat utbud”. Det säger Ulf Lindberg, som är ny senior rådgivare på kommunikationsbyrån Diplomat Communications, till Realtid.

Sidor