Paynova ingår miljonavtal med Visa 

Taggar i artikeln

Paynova Visa
PaynovaPaynova
Publicerad
Uppdaterad

Betallösningsbolaget Paynova har ingått ett miljonavtal med Visa som innebär att kortjätten tekniskt kommer att tillgängliggöra Paynovas BNPL-plattform för sina kunder. 

Finwire

Visa kommer totalt att investera 1,7 miljoner dollar. Investeringen görs löpande under 2022 och innebär att Paynovas intäkter ökar med lika mycket. 

Visa och Paynova tecknar även ett femårigt avtal som innebär att den amerikanska kortbjässen introducerar Paynovas BNPL plattform till banker och fintechs i Europa. Genom samarbetet med Paynova kan Visa stärka sina kunders erbjudande på den snabbt växande BNPL-marknaden.

–Vårt samarbete med Visa bekräftar oss som techbolag med ett internationellt starkt erbjudande inom BNPL SaaS. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande mot banker och fintechbolag tillsammans med Visa, säger David Larsson, vd på Paynova, i en kommentar.

Annons

Paynovas BNPL SaaS Plattform beräknas vara tillgänglig på marknaden det första kvartalet 2023, med en pilotversion redo under det fjärde kvartalet i år. Paynova och Visa har redan idag ett antal intresserade kunder som kommer vara delaktiga i utvecklingsfasen.

Annons