Nordnet lockar nya kunder med gratis aktiehandel

Taggar i artikeln

Aktiehandel Levler Nordnet
Nordnet, Öhman, Martin RingbergNordnet, Öhman, Martin Ringberg
Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet.
Publicerad
Uppdaterad

Ett par månader efter att Levler presenterade sin courtagefria aktiehandel kommer nu Nordnet med ett uppdaterat nykundserbjudande med just gratis aktiehandel.

Finwire/Realtid.se

Nordnet kallar konceptet ”Kom igång”, ett uppdaterat nykundserbjudande med gratis aktiehandel på Stockholmsbörsen och återbetalning av alla fondavgifter. Erbjudandet omfattar alla svenska kunder som har upp till 50 000 kronor i samlat sparande hos Nordnet.

Erbjudandet gäller även utan tidsbegränsning.

Nya kunder kommer automatiskt att anslutas till Kom igång. Befintliga kunder som inte har eller har haft över 50 000 kronor i samlat sparande kan välja att byta till de villkor som gäller för detta erbjudande.

Annons

– Kom igång är ett svårslaget erbjudande för nya sparare och de personer som kanske vill testa Nordnets plattform med en mindre summa pengar innan de för över hela sitt kapital. Målsättningen med Kom igång-konceptet är att fler ska upptäcka det roliga och sunda i att investera i aktier och fonder, säger Martin Ringberg, Sverigechef på Nordnet.

Levler lanserade i maj 2022 sin plattform med över 2 000 fonder där samtliga har 25 procent rabatt på förvaltningsavgiften. I somras lanserade man även aktiehandel på Nasdaq Stockholm. Som en del av lanseringen erbjuder Levler courtagefri aktiehandel till och med 31 mars 2025.

Annons