Per Magnusson och Eva Ihrman, vd för Magnusson Sverige sedan 2017.
Juridik

Magnusson lämnar Magnusson

Advokatbyrån Magnussons grundare Per Magnusson lämnar byrån.

Publicerad 2020-02-28

Efter att ha startat, drivit och utvecklat advokatbyråer i närmare 30 år har Per Magnusson tillsammans med sina kompanjoner kommit överens om en generationsväxling.

– Det har varit en fantastisk resa. Jag är så stolt över vad vi åstadkommit tillsammans. Att få arbeta med så många begåvade, hårt arbetande och lojala kollegor har varit ett sant privilegium. När allt kommer omkring handlar vår verksamhet om tre saker: Människor, människor och människor. Hur berikande detta  äventyr än har varit så är det tid nu för en förändring. Jag har fyllt 60 år och det är dags för nästa generation att ta över, säger Per Magnusson i en skriftlig kommentar.

– Magnusson är ett enastående företag. Vi har nytändning för att fortsätta utveckla verksamheten samt utmana branschen och på bästa sätt förvalta det arv som Per har skapat. Vi fortsätter vara entreprenörsdrivna och visionära och måna förmågan att se stora och nya utmaningar med öppna sinnen. Även om vi gärna sett att Per varit kvar ännu en tid, förstår och respekterar vi hans önskan att nu lämna och göra något annat i livet, säger Ewa Ihrman, vd för Magnusson Sverige.

 

Platsannonser