Levler öppnar för handel på Nasdaq First North

Taggar i artikeln

Levler
Louise Hagsten, vd för Levler.
Publicerad
Uppdaterad

I somras lanserade Levler aktiehandel på Nasdaq Stockholm och nu öppnar handeln på Nasdaq First North.

Realtid.se

Levler introducerade sin sparplattform med över 2 000 fonder våren 2022, samtliga med 25 procent rabatt på förvaltningsavgiften. I juni 2023 presenterades aktiehandel på Nasdaq Stockholm och nu öppnar även handeln på Nasdaq First North där cirka 500 tillväxtbolag är noterade.

– Vi har märkt ett ökat intresse för Levler efter vår lansering av aktiehandel i somras och vet att handel på Nasdaq First North varit efterfrågat bland våra kunder. Därför är det glädjande att nu öppna upp för det och ytterligare bredda vårt erbjudande, säger Louise Hagsten, vd på Levler i en skriftlig kommentar.

Levler har ett lanseringserbjudande där aktiehandel på alla listor är courtagefri till 31 mars 2025. Nuvarande prismodell innebär därefter 25 procent billigare courtage än hos nätmäklarna. H

Annons

– Vi har höga ambitioner och kommer addera nya produkter och marknader framåt. Med en plattform och ett erbjudande som löpande utvecklas samt fokus på både pris och enkelhet tror vi att förutsättningarna är goda för att fortsätta vår tillväxt och attrahera både nya och mer vana fond- och aktiesparare framåt. Det finns ett stort sparintresse i Sverige och vi upplever att det finns stor potential och även en nyfikenhet för en aktör som oss, säger Louise Hagsten.

Levler har en app för både iPhone och Android och det går även att handla aktier och fonder på levler.se.

Annons