Finans Nyhet

Klarna-veteran till Checkin.com

Taggar i artikeln

Brocc Checkin.com Klarna
Anders Thim, Checkin.cimAnders Thim, Checkin.cim
Anders Thim.
Publicerad

Andreas Thims uppdrag blir att utveckla Checkin.com Groups strategiska försäljning och geografiska expansion.

Realtid.se

Andreas Thim har arbetat med strategisk försäljning i olika roller under hela sin karriär. Han ansluter till bolaget från rollen som Chief Commercial Officer på fintechbolaget Brocc. Tidigare har han bland annat arbetat på Klarna, där han var kommersiellt ansvarig för bolagets USA-lansering.  

Checkin.com Group har haft en intensiv vår med en övertecknad nyemission, nytt bolagsnamn och en börsnotering på Nasdaq First North Growth Market. Aktien noterades den 20 maj till teckningskursen 15,50 kronor. Stängningskursen på torsdagsbörsen var 78 kronor.

– Det som framförallt lockade mig var kombinationen av ett fantastiskt team och en globalt skalbar produkt. Jag känner också flera ur teamet personligen sedan Klarna-tiden och det känns jättebra att få jobba med dem igen. Det ska bli grymt spännande, säger Andreas Thim i en presskommentar.

Annons

Checkin.com backas av bland annat TIN fonder, Nicklas Storåkers, Erik Selin, Knutsson Holdings, Norron Fonder och Eirik Winter. Anders Borg valdes in som styrelseordförande i slutet av april.

Andreas Thim påbörjar sin anställning som vice vd på tisdag nästa vecka.

Annons