Annons

Annons

tre-killar.jpg

Hans Bylund, Martin Petersson och Joachim Berntzon ökar potentialen inom H&H Group.

H&H Group förvärvar BB Communications 

Group H&H Group förvärvar samtliga aktier i BB Communications Group med de fyra byråerna BerntzonBylund, Mindmakers, Socialminds och Wonderland. 

Joachim Berntzon och Hans Bylund som är huvudägare i BB Communications Group blir genom affären tillsammans med de övriga delägarna Sten Åkerblom, Martin Stadhammar, My Söderholm och Mia Jorpes delägare i H&H Group. 

– För oss är det här ett attraktivt steg i vårt fortsatta entreprenörskap. Tillsammans med våra nya partners i H&H Group kan vi växla upp allt, såväl internt som mot kund. Med tre Årets Byrå i bagaget på reklamsidan och ett spetserbjudande i alla delar av kommunikationsbranschen är vi redan i framkanten, men nu får vi muskler att gå hela vägen till branschledande byråer, säger Joachim Berntzon på BB Communications Group. 

BB Communications Group består av fyra samverkande byråer som både arbetar med helt egna kunder såväl som helt integrerade uppdrag mellan flera byråer – reklambyrån BerntzonBylund, PR-byrån Mindmakers, social mediebyrån Socialminds och eventbyrån Wonderland.

Annons

Annons

Helhetsblicken på kommunikation var en av grundidéerna till byrågruppen som startades för 11 år sedan av Hans Bylund och Joachim Berntzon. 

I H&H Group ökar potentialen för samverkan ännu mer. 

– Vi brinner för att utveckla ett ekosystem med framgångsrika byråer som med stora frihetsgrader och bibehållet entreprenörskap kan fortsätta utvecklas. Gemensamt får vi mer kraft, inspiration och resurser. Vi känner Joachim och Hans sedan tidigare och har imponerats över deras mod och skicklighet både vad gäller framgångsrika kunduppdrag som deras företagsbyggande. Vi ser verkligen alla fram emot att få jobba tillsammans nu, säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group. 

Om H&H Group 

H&H Group är partnerägt och har haft en dynamisk tillväxt sedan 2014. Efter förvärvet av BB Communications Group ingår 17 byråer med kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai. Sammantaget uppgår gruppens byråintäkt pro forma till närmare 550 miljoner med knappt 450 medarbetare. De övriga byråerna i gruppen är Hallvarsson & Halvarsson, Comprend, Intellecta, Jung, Creo, Springtime, Hilanders, Tomorrow, Identx, Unreel, Consilio, Bysted och Savvy.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons