Annons

Annons

Sitewide generic

BAR_miljo_534.jpg

På Blasieholmens akvarium och restaurang kan du peka ut vilka fiskbitar du vill förtära från ismontern eller vilken hummer i akvariet som ska gå sitt öde till mötes just denna kväll.

Finlunch för fiskälskaren

@eatoutstockholm testar prisvärd finlunch för fiskälskaren.

Till Blasieholmens Akvarium och Restaurang, B.A.R., går du för affärslunchen eller för att unna dig en prisvärd finlunch. Under lunchen kan man välja mellan rätterna på à la carte-menyn, dagens specialerbjudande (som var grillplatta med fisk för två när vi var där) och dagens lunch. Vi åt dagens lunch, fiskgryta med asiatiska smaker (110 SEK). Boka gärna bord. När vi var där en torsdag var det fullsatt vid lunchtid.

På kvällen kan du fiska hummer ur akvariet eller välja fisk eller kött vid saluhallsdisken. Råvarorna står i centrum och de varieras efter säsong.

Det här är restaurangen för den som älskar god mat men känner sig lite obekväm med vita dukar och etikettsregler. Miljön är trendig, men stämningen avslappnad. Bakom B.A.R. står Lux-restaurangerna som också driver Lux Dag för Dag och Eat i Moodgallerian.

Annons

Annons

@eatoutstockholm på Instagram testar varje vecka lunchrestauranger, krogar och caféer i Stockholm.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons