Finans Nyhet

Bingo Rimér

Publicerad

… flickfotograf och chefredaktör för tidningen Moore. Två av era stjärnmodeller, Natacha och Marie, är i luven på varandra. Hur påverkar det businessen för Moore?

– Det påverkar inte oss alls, förutom att Natacha försöker övertala mig att inte bjuda Marie på mitt pyjamasparty som jag ska ha snart.

Hur kommer du ta ställning till Natachas önskan, får Marie komma eller inte?

– Det är klart att hon får komma, men det vet inte Natacha om än.

Annons

Håller ni på Moore er utanför bråket, eller försöker ni medla?

– Vi har sagt att modellerna får sköta sina karlhistorier själva, vi lägger oss inte i. Egentligen är det ju killen som är den fula fisken i den här historien. Det borde vara honom de är sura på och inte varandra – typiskt tjejer att bråka sådär om killar. Jag förespråkar lite bättre samarbete tjejerna emellan.

Vad tror du att bråket betyder för deras karriärer?

Annons

– Det är nog bara positivt. De får ju massa bra publicitet, och det är precis om sånt här människor vill läsa – otrohet och triangeldrama. Kan jämföras med Persbrandt och hans kvinnoaffärer eller Brad Pitts förhållande med först Jennifer Aniston och sedan Angelina Jolie. Båda exemplen är ju så bra att man kan tro att de är iscensatta för att skapa publicitet – perfekt pr.

Men det är väl inte modellbråket?

– Nä nä, det är högst verkligt och pågår i samma stund som vi pratar. Natacha med sitt spanska humör sitter nog och planerar nästa drag just nu. Det hela påminner lite om serien X&Y – de två agenterna som spränger varandra med dynamit.

Annons

Vi har läst på löpsedlarna att Maries bröst skrumpnat. Det kan inte vara bra för er på Moore, eller?

– Ingen fara. Vi på Moore kan lugnt meddela att hennes nya implantat är ännu snyggare än de förra – så även det onda för något gott med sig.

Annons