Juridik Nyhet

763 Mkr i arvodesintäkter för Setterwalls

Taggar i artikeln

Henrik Kjellander Setterwalls
Setterwalls, Henrik KjellanderSetterwalls, Henrik Kjellander
"Hela den affärsjuridiska branschen har haft en fin tillväxt de senaste ett och ett halvt åren, och även om det finns en oro kring räntorna, börsen och det säkerhetspolitiska läget i världen är grundfundamentet starkt och vi tror på fortsatt stark tillväxt under 2022," säger Henrik Kjellander, Managing Partner på Setterwalls.
Publicerad
Uppdaterad

Setterwalls Advokatbyrå  ökade under 2021 arvodesintäkterna med 19 procent totalt för de tre kontoren, där Stockholmskontoret hade en ökning om hela 25 procent.

Realtid.se

–Tillväxten förra året var otroligt stark och den leddes som förväntat av vår transaktionsavdelning, säger Henrik Kjellander, Managing Partner på Setterwalls i en skriftlig kommentar.

De totala arvodesintäkterna landande på 763 miljoner kronor.

– Hela den affärsjuridiska branschen har haft en fin tillväxt de senaste ett och ett halvt åren, och även om det finns en oro kring räntorna, börsen och det säkerhetspolitiska läget i världen är grundfundamentet starkt och vi tror på fortsatt stark tillväxt under 2022. En större utmaning för byråerna är snarare konkurrensen om talangerna. Som advokatbyrå behöver vi vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda intressanta arbetsuppgifter och en bra arbetsplats så att det ger möjlighet till utveckling för våra medarbetarna. 

Annons

 

Annons