Annons

Annons

Sitewide generic

Rambergs och von lodes fusion klar

"Ett nytt spännande år har inletts genom sammanslagningen."

Ramberg Advokater och von lode advokat meddelade sammanslagningen i november – och nu är den genomförd, enligt ett pressmeddelande.

Den nya firman heter Ramberg Advokater och har totalt runt 50 medarbetare i Stockholm.

– Ett nytt spännande år har inletts genom sammanslagningen. Vi insåg tidigt att en sammanslagning skulle gynna våra klienter avsevärt. Den nya byrån har högre kapacitet att hantera både större och mer komplexa ärenden, vilket stärker våra möjligheter att vara ett självklart verktyg i våra klienters verksamheter, säger Torbjörn Claeson, styrelseordförande för Ramberg Advokater.

Annons

Annons

Ramberg Advokater skriver att byrån nu breddar sitt utbud av affärsjuridiska tjänster genom fusionen.

Firman är specialiserad inom kommersiell avtalsrätt, företagsöverlåtelser, bolagsrätt, aktiemarknadsrätt, IT-rätt, tvistelösning, offentlig upphandling, immaterialrätt, marknadsrätt, fastighetsrätt, sjö- och transporträtt, försäkringsrätt, energirätt och regulatory complicance.

– Vi vet att vi kompletterar varandra väl, samtidigt som vi delar grundvärderingar om hur arbetet på en advokatbyrå ska bedrivas. Nu ser vi fram emot att arbeta tillsammans för att bidra till våra klienters affärer, säger Henrik Hybbinette, managing partner för Ramberg Advokater.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons