Annons

Annons

Från finkrog till deli

@eatoutstockholm testar restaurangen som gick från finkrog till deli

Sista gången @eatoutstockholm åt på restaurang Spring på Karlavägen 110 var maten på topp, men inte servicen. Servitören läste innantill från menyn på vår fråga om tillbehören till nötbogen och den totala upplevelsen av finlunchen förtogs något. Inte lång tid därefter stängde Carotte sin finrestaurang Spring och lät delin breda ut sig i lokalen med enklare, men vällagad lunch gjord på fräscha råvaror. Ett lyft och helt rätt drag från Carottes sida. 

Den nya lunchrestaurangen Carotte Deli kanske inte längre är förstahandsvalet för representationsluncher i området, men å andra sidan har alla som uppskattar god mat och jobbar eller bor i området fått ett lunchställe som levererar mycket bra när det gäller pris/prestanda.

Läs fler krogrecensioner och se @eatoutstockholms betyg här!

Annons

Annons

@eatoutstockholm på Instagram testar varje vecka lunchrestauranger, krogar och caféer i Stockholm

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons