Annons

Annons

Susanne Tillqvist

Monika Wannholm, delägare på Grant Thornton, tar nu klivet in som medlem i plattformen Wizwomen. Tillsammans med de andra 18 medlemmarna vill hon arbeta för en mer hållbar bransch.

Sara Sparring, grundare av Synch, Emma Berglund, managing partner på Hamilton och Linnéa Djursén, vd på Foyen har anslutit sig till Wizwomen. – Det finns ett sug efter förändring, säger Susanne Tillqvist.

Hon var ingen duktig flicka. Kanske är det just därför hon har nått så långt. Helena Kaiser de Carolis tog en omväg till revisionsyrket. I dag är hon chef över revisionsverksamheten i Stockholm på landets största revisionsbyrå, PwC.

De lever av att driva förändring åt kunder, men hur ser det ut internt? Nu vill de använda sina positioner för att påverka. Tolv tungviktare inom professional services har bildat en plattform för jämställdhet.

Efter 26 år i branschen har managementkonsult Susanne Tillqvist inte längre tid att vänta på förändring. Nu tar hon saken i egna händer och startar egna byrån Still Consulting under devisen: Let’s change the game.

Managementkonsulten och delägaren Susanne Tillqvist lämnar EY efter nästan 12 år och startar egen firma under namnet Still Consulting. Jämställdhetsfrågan tar hon med sig.

EY lanserar nu podden Pod for parity. Den ska foksera på att synliggöra bromsklossar i jämställdhetsarbetet och engagera både interna och externa samarbetspartners i frågan.