Annons

Annons

EY-rådgivare går till JLL

Caj Virta, fastighetsspecialist med ansvar för fastighetsvärdering på EY, blir ny senior värderare på rådgivningsföretaget JLL, som inriktar sig mot fastighetstjänster. 

Senast kommer Caj Virta från en roll som fastighetsspecialist med ansvar för fastighetsvärdering på EY och har tidigare arbetat hos CBRE, Savills och Cushman & Wakefield.

– Vi är oerhört glada över att knyta Caj till oss, som med sin breda bakgrund och erfarenhet passar mycket väl in i vår fortsatta satsning inom affärsområdet värdering. Vi är ett etablerat värderingsteam på marknaden med 10 dedikerade värderare. Med Caj på plats kan vi erbjuda ett mervärde till ännu fler kunder, inte enbart genom sedvanliga värderingar utan även i beståndsanalyser, due diligence samt rådgivning och analys vid investeringar. Vi är ett starkt team och jag ser positivt på framtiden, säger Patrik Löfvenberg, värderingschef JLL Sverige, i ett pressmeddelande.

Caj Virta har cirka 20 års erfarenhet i fastighetsbranschen och har arbetat med rådgivning inom värdering, fastighetsförvärv och analys.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons