Embracer flyttar till Nasdaq Stockholm den 22 december

Taggar i artikeln

Embracer
Lars Wingefors, medgrundare och koncernchef för Embracer Group. Lars Wingefors, medgrundare och koncernchef för Embracer Group.
Lars Wingefors, medgrundare och koncernchef för Embracer Group. Foto: Embracer Group
Publicerad
Uppdaterad

Gamingbolaget Embracer har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm med första handelsdag den 22 december. Sista handelsdag på First North blir därmed den 21 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

Finwire

– Under de senaste sex åren har vi skapat ett unikt hem och ekosystem för fantastiska människor, entreprenörer och kreatörer. Genom vår expansiva, diversifierade IP-portfölj och våra medarbetare skapar vi unika upplevelser till användare världen över. Tillsammans, tar nu Embracer nästa steg på denna spännande resa, när vi går från Nasdaq First North Growth Market till Nasdaq Stockholms huvudlista. Det är ett viktigt tillfälle som ytterligare stärker den stabila grund vi tillsammans byggt upp under de senaste åren. Jag vill tacka alla våra enastående medarbetare och alla de som stöttar och följer oss på denna resa, säger Lars Wingefors, grundare och vd i Embracer Group.

Bolaget noterades på First North i november 2016 under det dåvarande företagsnamnet THQ Nordic.

 

Annons

Annons