När vi nu genomför konsolideringen efter köpet av Laika så uppskattar vi Ingmars position i styrelsen för att underlätta denna process, säger Daniel Daboczy, vd FundedByMe. Foto: Press
Fintech

Efter uppköpet: Ingmar Rentzhog in i Fundedbyme:s styrelse

Ingmar Rentzhog väljs in i Fundedbyme:s styrelse. "När vi nu genomför konsolideringen efter köpet av Laika så uppskattar vi Ingmars position i styrelsen för att underlätta denna process", konstaterar Daniel Daboczy, vd FundedByMe. 

Publicerad 2018-08-24

Ingmar Rentzhog, grundare av kommunikationsbyrån Laika Consulting, startat 2004, som crowdfundingbolaget Fundedbyme köpte i våras, tar plats i Fundedbyme:s styrelse som ledamot.

I dag driver han klimat-startupen WeDontHaveTime.org och är ordförande för Global Utmaning som är Sveriges enda renodlande tankesmedja med speciell konsultativ status i FN.

– Erfarenheten från den traditionella finansvärlden och Ingmars driv är fantastiska komplement till FundedByMe’s redan starka styrelse. Utöver detta inspireras jag enormt nu när jag följer Ingmars nya satsning, WeDontHaveTime som jobbar med upplysning kring klimatfrågorna. När vi nu genomför konsolideringen efter köpet av Laika så uppskattar vi Ingmars position i styrelsen för att underlätta denna process, säger Daniel Daboczy, vd FundedByMe. 

Platsannonser