10x Podden: Konrad Bergströms bästa aktietips

Taggar i artikeln

10x-podden
Konrad Bergström.
Publicerad
Uppdaterad

I fjärde avsnittet av 10x podden så får vi träffa superentreprenören Konrad Bergström. Han har grundat och/eller investerat i bolag som hörlursbolaget Zound Industries, numera Marshall, samt elbåtspionären Xshore och på senaste tiden även det spännande miljövänliga tvålföretaget Soeder.

Realtid.se

”Om man tittar på Zound så var insatsen motsvarande 10 öre och jag sålde på 225 kr, så det var väl en hyfsad affär,” säger Konrad Bergström i podden.

 

Annons

Idag sträcker sig hans investeringar över en bred portfölj av tillgångar som krypto och aktier i bolag som sysslar med hörlurar och högtalare, båtar, tvål och gin. Hur ser hans privata aktieportfölj ut? Vad tror han om utsikterna för Spotify och kryptovalutor? Och blir det börsen framöver för Xshore och Marshall?

Podden programleds av Joakim Båge, affärsängel och grundare av revvr och JBK AB samt Daniel Bergsten, grundare av Narva, och i dag är affärsängel och rådgivare. 10x podden distribueras i samarbete med Realtid.

Vill du också synas med din podd här? Skicka ett mail till maria.pellborn@realtidmedia.se

Annons

Disclaimer:
”Kom ihåg att inget av innehållet i denna podd ska ses som investeringsråd. Vi föreslår alltid att rådslå med sin bank eller finansiella rådgivare utifrån ens egna ekonomiska förutsättningar att investera i aktier. Investeringar i aktier medför alltid risk att man förlorar pengarna. Lyssnarna kan också anta att vissa av bolagen som medverkar i programmet betalar för det i form av sponsorskap, annonsplats eller genom ett tidigare eller pågående rådgivningsuppdrag hos någon av programledarnas företag.”

 

Annons