Fredrik Brodin, avgående vd Offentliga Hus. Foto: Offentliga Hus
Fredrik Brodin, avgående vd Offentliga Hus. Foto: Offentliga Hus
Fastigheter

Offentliga Hus petar vd Fredrik Brodin

Vid dagens stämma i Offentliga Hus valdes Ilija Batljan till ny styrelseordförande och vd Fredrik Brodin petas.

Uppdaterad 2021-04-14
Publicerad 2021-04-14

Efter stämman så har den tillträdande styrelsen i Offentliga Hus hållit ett konstituerande styrelsemöte. Vid styrelsemötet fattades beslut om att entlediga Fredrik Brodin som verkställande direktör och att utse Lars Thagesson till ny tillförordnad verkställande direktör med omedelbar verkan. Dessutom beslutades att entlediga Magnus Sundell som vice verkställande direktör. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag har jobbat hårt med noteringen och med att bygga ett starkt bolag. Vi får hoppas att den nya huvudägaren gillar det vi gjort och att vi kan fortsätta bygga bolaget. Vi har en stark kassa, bra fastigheter och bra personal och det är nog den kombination som SBB ser i oss och därför lagt bud på bolaget, sa Fredrik Brodin till Realtid när SBB:s bud på bolaget blev känt.

Handeln i Offentliga Hus aktier inleds idag på Nasdaq First North Premier

 

Fredrik Brodin tog över som vd för Offentliga Hus i januari förra året. Han var tidigare vd för Stendörren Fastigheter, samt vd för Cartera och StayAt Hotel Apartments och co-founder för fastighetsfonden Mengus under perioden 2005-2007.  I oktober noterades bolagets aktie på Nasdaq First North Premier.

Enligt bolagets hemsida äger Fredrik Brodin teckningsoptioner motsvarande 2,3 procent av aktiekapitalet med inlösen under första kvartalet 2023.

 

Platsannonser

Logga in