Börs

Fortsatt handelsstopp för Consensus Asset Management

Consensus Asset Management meddelar att handelsstoppet i bolagets aktien varar veckan ut.

Publicerad 2020-05-12

Consensus Asset Management meddelar att handeln i bolagets aktie inte kommer att återupptas under innevarande vecka. Bolaget skriver inte när handeln planaeras dra igång igen och varnar istället för att handelsstoppet kan dra ut på tiden ytterligare. Detta framgår av ett pressmeddelande.

Den var den 8 maj som Spotlight Stock Market stoppade handeln i Consensus Asset Management med hänvisning till tekniska skäl.

Consensus AM meddelade senare att bolagets planerade sammanläggning av aktier inte registrerats hos Bolagsverket och att sammanläggningen inte kan genomföras enligt ursprunglig tidsplan.

Bolagets B-aktie kommer därför åter handlas med samma ISIN-kod som tidigare med samma antal aktier som före den planerade sammanläggningen.

"Att reversera sammanläggningen av aktier har visat sig vara mer komplicerat än vad som kunnat antas. Bolaget beklagar det inträffade och arbetar, tillsammans med sina samarbetspartners, för att handeln ska kunna återupptas så snart som möjligt", skriver bolaget, i en kommentar.

Platsannonser

Logga in