Tobias Hamrin och Johan Engdahl
Tobias Hamrin och Johan Engdahl, nya delägare, Delphi Göteborg.
Advokatbyrå

Delphi Göteborg förstärker med två nya partner

Tobias Hamrin och Johan Engdahl blir nya delägare på advokatfirman Delphis Göteborgskontor.

Uppdaterad 2021-07-06
Publicerad 2021-07-06

Advokatfirman Delphi utökar antalet delägare i Göteborg från fem till sju i och med att Tobias Hamrin och Johan Engdahl med omedelbar verkan tillträder som nya partner.  

– Vi är väldigt glada att få välkomna Tobias och Johan till delägarkretsen. De är båda mycket uppskattade av såväl klienter som medarbetare och bidrar med viktig kompetens inom sina respektive områden. Jag ser med stor tillförsikt på deras inval, säger Annelie Liljeqvist, vd på Delphi Göteborg i ett pressmeddelande.

Tobias Hamrin kommer närmast från en roll som Specialist Counsel inom kommersiell tvistelösning. Han har arbetat på Delphi i tolv år och företräder både svenska och internationella företag i skiljeförfarande och domstolar. 

– Det är väldigt roligt att få ansluta som delägare i Delphi. Jag motiveras av att se bra utfall för klienterna och det har gett resultat. Jag trivs väldigt bra på Delphi och jag ser fram emot att vara med och utveckla verksamheten vidare i min nya roll, säger Tobias Hamrin i pressmeddelandet.

Johan Engdahl har arbetat på Delphi sedan 2018 och är expert på dataskydd och GDPR. Han har även specialistkompetens inom immaterialrätt, e-handel och Life Science.

– Det känns väldigt roligt att få träda in i min nya roll som partner på Delphi. Delphi ligger i framkant med proaktivt klientfokus, stark innovationsförmåga och tydliga framtidsvisioner. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla och bygga vidare på den fina verksamhet som Delphi har, säger Johan Engdahl i pressmeddelandet.

 

Platsannonser

Logga in