Annons

Annons

Malin_Nilsson_Carlborg_534.png

Malin Nilsson, vd, och Daniel Carlborg, som blir kontorschef i Linköping, BDO

BDO öppnar kontor i Linköping 

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO fortsätter sin expansiva resa i Sverige. Senaste nytillskottet är Linköping. "Detta är en spännande region och en intressant marknad, eftersom det finns många expansiva företag och startup-bolag från universitetet" säger BDO:s vd Malin Nilsson till Realtid.  

Till skillnad från många andra aktörer, som stänger ner sina lokala kontor gör BDO precis tvärtom. 

Nyligen gick BDO Malmö ihop med Wahlberg & co och fördubblade därmed sin personalstyrka och i våras blev redovisningsbyrån Yngrén Ekonomi en del av BDO i Helsingborg.
Nu öppnar BDO ett helt nytt kontor i Linköping. 

Till grund för beslutet ligger målsättningen att nå en bredare marknad och Linköping anses vara en viktig strategisk ort. 

Kontorschef för det nya kontoret blir den nyrekryterade partnern Daniel Carlborg som närmast kommer från CFO Group

BDO:s vd, Malin Nilsson, kommenterar:

Vad är strategin bakom öppnandet av Linköping-kontoret?  

– Vi har väldigt höga ambitioner i vår vision där tillväxt och att nå en bredare marknad är viktigt för oss. Detta är en spännande region och en intressant marknad, eftersom det finns många expansiva företag och startup-bolag från universitetet. Vi ser också en stor vinst i att öka förbindelsen mellan våra kontor i Nyköping och Jönköping genom den här satsningen. Vi har sedan en tid fört diskussioner med Daniel Carlborg som är kontorschef i Linköping och vi ser fram mot vår etablering och fortsatta expansion där. 

Vad är det som gör att ni öppnar fler lokala kontor medan andra aktörer stänger sina? 

– Vi ser en stor fördel i att kunna erbjuda den lokala byråns nära kundkontakt och service i kombination med den stora byråns resurser gällande specialistkompetens, kvalitetsstöd, utbildning och utlandskontakter. För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt är det viktigt att sätta sig in i och förstå affären och vi vill vara med och bidra till att våra kunder utvecklas och går framåt. Vår vision är att vara bäst på service och därför sätter vi medarbetarna först. För i längden är det är deras personliga engagemang som gör att kunderna väljer oss.

 Vilket huvudfokus kommer Linköpings-kontoret att ha? 

– Vi har alltid hög servicenivå i fokus och vi kommer att kunna erbjuda vårt fulla tjänsteutbud med rådgivning, revision, skatt och företagsservice. Kundsegmentet kommer framförallt att vara små och medelstora företag och speglar näringslivets sammansättning i regionen. Vi är även ett riktigt bra alternativ för de största företagen när det gäller nischade tjänster inom kvalificerad redovisning och rådgivning.

 

Annons

Annons

 

 

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons