Annons

Annons

Zero Chaos byter namn

Zero Chaos byter namn till Workforce Logic. Tanken är att det nya varumärket ska spegla uppdraget att förnya hur organisationer hittar de talanger de behöver för fortsatt tillväxt

Det nya varumärket skapades för att förtydliga företagets fokus på business intelligence. De AI-drivna innovationerna med avancerade rekryteringsmodeller som ska hjälpa kunderna att attrahera, engagera och behålla talanger.

Workforce Logiq, som är ett globalt företag inomWorkforce Management, grundades 1999 som Zero Chaos. Företaget har idag över 1000 anställda och återfinns i 50 länder. Sedan 2017 är WorkForce Logiq en del av The Carlyle Group.

- Personalen är varje organisations viktigaste tillgång. Att hitta, attrahera  och hantera  -kompetens är mer avgörande än någonsin för en organisations framgång”, säger Cam Dyer, styrelsemedlem i Workforce Logiq och chef för Carlyle Groups teknik, media och telekomdivision.

Annons

Annons

Workforce Logiqs huvudkontor återfinns i Orlando, Florida medan det europeiska huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget byter formellt namn till Workforce Logiq i januari 2019.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons