Realtid
Realtid.se
Uppdaterad: 25 aug. 2010Publicerad: 25 aug. 2010

En sista sommar blir det för gourmetrestaurangen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det skriver Dagens Industri.

Magnus Ek och Agneta Green har i 16 års tid drivit restaurangen som ligger på en ö i Stockholms sydligaste skärgård.

Man kan endast komma dit med båt.

Men det är inte för att det går dåligt som paret väljer att lägga ned.

Restaurangen har utsetts till en av världens bästa restauranger av internationella tidskrifter.

Och ekonomiskt sett är 2010 ett rekordår.

– Vi vill lägga av när vi ligger på topp, säger Green till DI.

– Vi stänger för att vi vill vidareutveckla oss.

ANNONS

Nu ska köpare hittas till restaurangen skriver DI för att ta över efter sommaren 2011.

Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
ANNONS