Fastigheter

Ny chef för eftermarknad på Oscar Properties

Oscar Properties meddelar förändringar i koncernledningen där Erik Alteryd, tidigare vd för byggföretaget Allegro har utsetts till chef för Oscar Properties Eftermarknad.

Uppdaterad 2019-07-08
Publicerad 2019-07-08

Oscar Properties meddelar ledningsförändringar där Erik Alteryd, tidigare vd för byggföretaget Allegro har utsetts till chef för Oscar Properties Eftermarknad och kommer att ingå i koncernledningen.

– Som tidigare vd för Allegro kan Erik hela byggprocessen vilket gör honom som klippt och skuren för att ansvara för den allt viktigare eftermarknaden, säger grundare och VD Oscar Engelbert i en kommentar till utnämningen.

Parallellt meddelar bolaget att ekonomichefen Jarl Rudin går in i rollen som tillförordnad CFO och ersätter därmed Ola Nilsson som på konsultbasis varit interims-CFO sedan årsskiftet.

– Jag vill tacka Ola för det fantastiska arbete han utfört, men i takt med att fler och fler pusselbitar nu faller på plats, är det naturligt att vi gör oss mindre beroende av externa konsulter. Ola kommer dock fortsatt att arbeta som senior advisor åt vd och styrelse, säger Oscar Engelbert, grundare och vd, Oscar Properties.

Jarl Rudin har arbetat på Oscar Properties sedan årsskiftet 2018/19 och har tidigare haft liknande positioner inom bland annat MaintPartner AB, SJ AB, CLS Holdings Sweden, Mellanskog Industri AB, skriver bolaget.

Platsannonser