Annons

Annons

Länsförsäkringar Bank får ny vd

Sven Eggefalk blir ny vd i Länsförsäkringar Bank. Han rekryteras till banken från posten som vd i Länsförsäkringar Östgöta.

Sven Eggefalk har anställts som vd för Länsförsäkringar Bank och tillträder tjänsten 3 april 2018. Han har en mångårig och bred erfarenhet från bankverksamhet och är sedan 2015 vd i Länsförsäkringar Östgöta.

– Jag är mycket glad att vi har rekryterat Sven Eggefalk som vd för Länsförsäkringars Bank. Banken är en viktig och växande affärsverksamhet inom Länsförsäkringar och Sven har en gedigen erfarenhet av både bankverksamhet och vår federation, säger Johan Agerman, styrelseordförande i Länsförsäkringar Bank och koncernchef och vd Länsförsäkringar AB. 

– Jag ser verkligen fram emot att tillträda som vd i Länsförsäkringar Bank och tror att min erfarenhet som vd i Länsförsäkringar Östgöta blir en stor tillgång i min nya roll. Den tydliga satsningen att skapa en riktigt bra kundupplevelse genom personliga och lokala möten i kombination med digitaliserad affär gör uppgiften utmanande och spännande, säger Sven Eggefalk.

Annons

Annons

Sven Eggefalk kommer ingå i Länsförsäkringar AB:s koncernledning.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons