Maria Pellborn, Realtid Akademi, Learnify
Maria Pellborn, vd för Realtid.
Utbildning

Premiär för Realtid Akademi: "Vi ska vara det bästa alternativet"

Realtid Akademi är en satsning som görs tillsammans med e-utbildningsföretaget Learnify. "Vårt mål är att vara det bästa alternativet inom de branscher vi fokuserar på," säger Realtids vd Maria Pellborn.

Uppdaterad 2021-07-02
Publicerad 2021-06-16
Per Brahm,
vd för Lernify.

Learnify utvecklar utbildning för olika verksamhetsområden som till exempel bank, finans, försäkring, myndigheter, stora företag och föreningar. Learnify driver redan flera utbildningsportaler i egen regi eller i samarbeten som till exempel Contento Financial Training, Myndighetsportalen, Föreningsportalen med flera. Och nu är det dags för den gemensamma satsningen Realtid Akademi.

– Under ett och samma tak har vi nu all kompetens som krävs för att stötta din organisation i såväl stora som små utbildningssatsningar, säger Realtids vd Maria Pellborn.

Avsikten med konceptet Realtid Akademi är att skapa en lärportal för att sälja digital utbildning. Konceptet förväntas att bli framgångsrikt genom att utnyttja Realtid Medias kapacitet för marknadsföring och media samt Learnifys infrastruktur och kunskap om digital utbildning. 

– Det finns en stor kostnadseffektivitet att utveckla utbildningar tillsammans genom branschöverskridande samarbeten. Vi tror att hållbara lösningar kräver små resurser att förvalta och lämnar stort utrymme för återanvändning, säger Maria Pellborn.

– Vi följer noga med i samhällsutvecklingen för att vara redo för framtidens utbildningsbehov och möjligheter. Vi söker också hela tiden efter nya områden att utveckla, och vi lär oss nya branscher och ämnen. En del av våra lösningar var helt skräddarsydda och unika från början, men har med tiden utvecklats till standardiserade utbildningar som möter licens- och certifieringskrav för hela branscher, säger Per Brahm, vd för Lernify.

Kolla in Realtid Akademi här>>

Vill du veta mer? Maila till akademi@realtidmedia.se

Platsannonser

Logga in