Evelina Anttila, ny partner och transaktionschef på Wellstreet
Evelina Anttila, ny partner och transaktionschef på Wellstreet. Foto: Wellstreet
Riskkapital

Evelina Anttila ny partner och transaktionschef på Wellstreet

Techprofilen och juristen Evelina Anttila har anslutit till riskkapitalbolaget Wellstreet som ny partner och transaktionschef.

Uppdaterad 2021-10-08
Publicerad 2021-10-08

Wellstreet har rekryterat Evelina Anttila till rollen som ny partner och transaktionschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Evelina Anttila kommer närmast från rollen som chefsjurist på AI-bolaget Peltarion, och var dessförinnan M&A-advokat på Mannheimer Swartling. Hon är även medgrundare till legal tech-bolaget Justic samt rådgivare till AI Sweden.

– Vi är jätteglada att få Evelina ombord. I takt med att vår portfölj mognar vill vi fortsätta rådge och stötta bolagen med att bland annat hitta de bästa tillväxt- och exitmöjligheterna. Med sin gedigna bakgrund inom M&A såväl som från startupscenen passar hon utmärkt för vår nästa tillväxtfas, säger Mikael Wintzell, vd och medgrundare på Wellstreet, i en skriftlig kommentar.

– Det känns fantastiskt att vara en del av Wellstreet-teamet som både har en stark portfölj och en väldigt spännande resa framför sig. Förutom att sätta strategin och stötta våra deal-teams med primärt fokus på transaktioner och exits, ser jag fram emot att hjälpa entreprenörer och bolag i en tidig fas med den erfarenhet och kunskap jag samlat på mig, säger Evelina Anttila.

Platsannonser

Logga in