Annons

Annons

barncancerfonden.jpg

– Jag ser fram emot att bidra med mina specialkunskaper, säger Isabelle Ducellier blivande vd på BioGaia.
– Jag ser fram emot att bidra med mina specialkunskaper, säger Isabelle Ducellier blivande vd på BioGaia.

BioGaia rekryterar vd från Barncancerfonden

Isabelle Ducellier anställs som ny vd för hälsoföretaget BioGaia. Isabelle är idag styrelseledamot i BioGaia och generalsekreterare för Barncancerfonden.

Isabelle Ducellier har under 20 år innehaft ett antal ledande internationella befattningar inom Pernod Ricard-koncernen, främst inom försäljning och marknadsföring. Hon avslutade sin karriär där som vd och styrelseledamot för Pernod Ricard Sweden och ledde integreringen av Vin & Sprit AB i koncernen. Därefter har hon varit partner och arbetat som konsult hos McKinsey Sweden, bland annat inom områdena avancerad digital marknadsföring, fusioner och förvärv. Förutom en masterexamen i internationell marknadsföring har Isabelle även gått Executive MBA-utbildningar vid både Harvard och INSEAD.

– Vi är glada att vi har kunnat rekrytera Isabelle. Hon har ett stort kunnande och gedigen internationell erfarenhet av ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring till konsument, som har blivit en allt viktigare komponent för vår affärsutveckling. Isabelle har också den intellektuella nyfikenhet och energi som behövs för att kunna sätta sig in i den avancerade forskningen inom våra affärsområden inklusive mikrobiomområdet. Här kommer också hennes erfarenheter från Barncancerfonden väl till pass, säger Peter Rothschild, styrelseordförande BioGaia.

– Jag är glad över denna utnämning och ser fram emot att bidra med mina specialkunskaper till BioGaias redan så framgångsrika affärsmodell, säger Isabelle Ducellier blivande vd på BioGaia, i ett pressmeddelande

Som tidigare meddelats avslutar BioGaias nuvarande vd, Axel Sjöblad, sin anställning  i slutet av juni. Från denna tidpunkt och fram till 5 november, då Isabelle kan lämna sitt uppdrag på Barncancerfonden, är Sebastian Schröder tillförordnad vd.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons