Henrik Rosvall är vd och medgrundare av fintechbolaget och sparappen Dreams. Foto: Pressbild/Dreams
Fintech

Dreams växlar upp och köper webbyrån A3J

Sparappen Dreams expanderar och förvärvar webbkonsult-bolaget A3J. Appföretaget förstärker därmed sitt utvecklarteam med tio personer och tar även in A3J-grundarna.

Uppdaterad 2018-09-12
Publicerad 2018-09-11

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Dreams släppte sin sparapp i Sverige 2016, och i år lanserades den även i Norge. Kundtillströmningen har årligen legat på 136 procent, enligt bolaget. 

Nu köper fintechföretaget den Stockholmsbaserade teknik- och webbyrån A3J och får tio nya utvecklare på köpet.

– Vi växer både i Sverige och Norge och behöver förstärka vårt befintliga utvecklingsteam. A3J håller en väldigt hög nivå med värdefull erfarenhet inom finansiell teknik och vi har sedan några år tillbaka samarbetat med dem i flera projekt. Därför är vi väl bekanta med varandra och delar både värderingar och syn på teknikutveckling. Det är riktigt kul att nu välkomna dem till Dreams-familjen, säger Dreams vd och medgrundare Henrik Rosvall, i pressmeddelandet.

A3J-grundarna Jesper Frick, Jens Svensson och Joel Bonander blir i och med förvärvet också en del av Dreams. Joel Bonander kommer att ingå i ledningsgruppen som it-direktör (CIO).  

– Det här är verkligen superspännande. Vi tror väldigt mycket på vad Dreams gör och erbjuder sina kunder. Dessutom blir vi en del av den ytterst kompetenta och sympatiska grupp människor som Dreams faktiskt är, kommenterar Joel Bonander, en av A3Js grundare.

Platsannonser