Annons

Annons

Boozt-ägare har sålt delar av innehavet

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S har sålt 5 miljoner aktier i bolaget. 

Under torsdagskvällen meddelade Carnegie Investment Bank att banken liksom Danske Bank anlitats av e-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S att undersöka möjligheten att sälja 4,5-5 miljoner aktier i bolaget. Baserat på torsdagens stängningskurs motsvarar det en post på mellan 317 och 352 miljoner kronor.

Nu på morgonen meddelar Carnegie Investment Bank att Boozt-ägarna har sålt 5 miljoner aktier genom en accelererad book-buildning-process till svenska och internationella investerare till kursen 68 kronor per aktie.

Efter försäljningen kommer Sunstone äga 3.709.567 aktier, motsvarande 6.58 procent av aktierna och rösterna i bolaget. Ecco äger nu 858.407 saktier, motsvarande, 1.52 procent av aktierna och rösterna i bolaget. 

Annons

Annons

Innan försäljningen ägde Sunstone 9,9 procent av aktierna och rösterna i bolaget och Ecco ägde 7,1 procent av rösterna och aktierna i bolaget.

Boozt-aktien, som noterades på Stockholmsbörsen i våras, stängde på 70:50 kronor under torsdagen. Priset i introduktionserbjudandet låg på 62 kronor.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons