Annons

Annons

Allianz öppnar i Stockholm

Tyska fastighetsbolaget Allianz öppnar  Norden-kontor i Stockholm.  Transaktionschefen Jenny Lindholm på Nyfosa blir chef.

Jenny Lindholm, transaktionschef på Nyfosa, har rekryterats till rollen som chef för det tyska fastighetsbolaget Allianz Real Estate, som i augusti öppnar ett Norden-kontor i Stockholm.

Jenny Lindholm kommer närmast från Nyfosa och har tidigare arbetat på bland annat Hemfosa, Catella, Niam och Skanska.

– Allianz Real Estate är fast beslutna att utveckla sin portfölj i Norden. Vi har stadigt ökat våra tillgångar på marknaden men för att stärka marknaden och bättre utveckla relationer och partnerskap har vi beslutat att öppna ett kontor i Stockholm. Vi är mycket glada över att en person av Jennys kaliber ansluter till Allianz. Rekryteringen av henne understryker vårt djupa engagemang för att expandera och växa i regionen och stöder det vi strävar efter i norra Europa, säger Annette Kröger, vd för Nord- och Centraleuropa på Allianz Real Estate, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Det senaste året har Allianz på ett tydligt sätt ökat sina investeringar i Norden det senaste året. I slutet av 2018 hade man fastigheter för totalt omkring 11 miljarder i Norden. Totalt hanterar Allianz Real Estate fastigheter för omkring 650 miljarder kronor.

Realtid har sökt Jenny Lindholm – som inte väljer att inte ge några kommentarer.

 

 

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons